Accommodatie

Stal van Gils streeft naar een zo goed mogelijke leefomgeving van de paarden/pony's. Vandaar dat er rijk scala aan voorzieningen, van hoge kwaliteit, aanwezig zijn om dit te kunnen realiseren.

Onze pensionstal biedt plaats voor 45 paarden/pony’s. De stallen hebben een afmeting van 3,0x4,0 meter en 3,5x4,0 meter. Omdat we het welzijn van de paarden/pony’s heel hoog hebben staan, hebben we gekozen voor deze zeer ruime stallen. In de nok boven de paardenstallen is een lichtstraat aangebracht voor een mooie lichtspreiding.
De binnenrijhal heeft een afmeting van 21x65 meter en is voorzien van een professionele Marc Roelofs Geo-bodem. Voor een mooie natuurlijke verlichting is in de binnenrijhal ook een lichtstraat aangebracht. Tevens is een professionele beregenings installatie in de binnenrijbak aanwezig.
Er zijn 6 poets plaatsen aanwezig, waarvan 2 wasplaatsen met warm en koud water.
In de ruime kantine heb je mooi zicht op de binnenrijhal en staat de koffie of thee altijd klaar. Er zijn 2 toiletten (waarvan 1 invalide toilet) en een douche aanwezig.
De buitenrijbaan heeft een afmeting van ca. 20x45 meter met goede verlichting.

Voor het longeren van je paard/pony is er een overdekte longeercirkel beschikbaar met een diameter van 18 meter.
Er is een aparte ruimte waar vaste zadelkasten geplaatst zijn. De zadelkamer is voorzien van verwarming en een gecertificeerd alarm systeem.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het bosgebied "De Duiventoren" is binnen 5 minuten stappen te bereiken!