Accomodatie

Accommodaties van Stal van Gils

Stal van Gils streeft naar een zo goed mogelijke leefomgeving van de paarden/pony’s. Daarvoor zijn er een rijk scala aan hoge kwaliteit voorzieningen aanwezig zijn om dit te realiseren.

Onze pensionstal biedt plaats voor 50 paarden/pony’s. De stallen hebben een afmeting van 3,0x4,0 meter en 3,5x4,0 meter. Omdat we het welzijn van de paarden/pony’s heel hoog hebben staan, hebben we gekozen voor deze zeer ruime stallen. In de nok boven de paardenstallen is een lichtstraat aangebracht voor een mooie lichtspreiding.

De binnenrijhal heeft een afmeting van 21x65 meter en is voorzien van een professionele Geo-bodem. Voor een mooie natuurlijke verlichting is er in de binnenrijhal ook een lichtstraat aangebracht. En er is een professionele beregenings installatie in de binnenrijbak aanwezig.

Er zijn 6 poets plaatsen aanwezig, waarvan 2 wasplaatsen met warm en koud water.

In de ruime kantine heb je mooi zicht op de binnenrijhal en staat de koffie of thee altijd klaar. Er zijn 2 toiletten (waarvan 1 invalide toilet) en een douche aanwezig.

De buitenrijbaan heeft een afmeting van ca. 20x45 meter met goede verlichting.

Voor het longeren van je paard/pony is er een overdekte longeercirkel beschikbaar met een diameter van 20 meter.

Er is een aparte ruimte waar vaste zadelkasten geplaatst zijn. De zadelkamer is voorzien van verwarming en een gecertificeerd alarm systeem.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.