home pagina

Welkom op de website van Stal van Gils

In een bosrijke omgeving heeft Stal van Gils op 1 Juli 2011 zijn deuren geopend.

Stal van Gils is een pensionstalling (Gelegen in Dorst) geschikt voor iedereen die samen met zijn paard/pony wil genieten in een gezellige omgeving. Door de centrale ligging is Stal van Gils makkelijk en snel te bereiken vanuit Dorst, Oosterhout, Rijen, Dongen en Tilburg.
Buiten alle faciliteiten waar je op stal gebruik van kan maken zit je binnen 5 min stappen al in het bosgebied "De Duiventoren". Aansluitend hieraan bevind zich bosgebied "Boswachterij Dorst" dat zich over maar liefst 1.117 ha uitstrekt.

Ook hebben wij gratis Wi-Fi in de kantine en in de stallen.

Accomodatie

Bij Stal van Gils is plaats voor ca. 50 paarden/pony’s.
Er is een binnenrijhal beschikbaar van 21x65 meter met een professionele geo-bodem.
Over alle overige voorzieningen kunt u lezen op de Accommodatie pagina te vinden boven aan in het menu.

Wedstrijden

Vanuit Stal van Gils worden er een aantal keer per jaar zowel spring als dressuur wedstrijden georganiseerd voor alle niveaus. Geïnteresseerd wanneer de eerst volgende wedstrijd plaats vind? Kijk snel onder het kopje wedstrijden boven in het menu.

FNRS & KNHS

Stal van Gils is lid van de FNRS, de KNHS en de SVP. Het voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften, kwaliteitseisen en welzijnseisen van de FNRS. Stichting Veilige Paardensport (SVP) zorgt door middel van onderzoek en de uitgifte van het veiligheidscertificaat dat de paardensport op een veilige manier beoefend. Het veiligheidscertificaat garandeert de consument dat een accommodatie voldoet aan bepaalde basiseisen voor een veilige beoefening van de paardensport. Klik op het logo om de website te bezoeken.